Cum va fi vremea în data de 26 februarie şi ce temperaturi vor indica termometrele

Embed:
Mâine, în ţară, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica 12 grade, iar la Bălţi, cu unul mai mult. La Orhei se vor înregistra 14 grade. La Tiraspol şi Comrat vor fi 16 grade, iar la Leova şi Cahul, maxima va fi de 17 grade.

Mâine, în Capitală, se aşteaptă 16 grade, iar noaptea se vor înregistra patru grade. În următoarele zile, termometrele vor indica între şase şi 10 grade. Noaptea se aşteaptă temperaturi între minus unu şi şapte grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei vremea va fi instabilă. La Madrid maxima va fi de 15 grade, iar la Paris şi Londra, de şapte. La Berlin se aşteaptă cinci grade, iar la Roma se va încălzi până la 16 grade. La Viena sunt prognozate nouă grade, iar la Praga, şase. În capitala Poloniei se aşteaptă opt grade. La Budapesta sunt anunţate 10 grade, iar Belgrad, 19. La fel de cald va fi şi la Bucureşti. La Atena maxima va fi de 18 grade. La Kiev se aşteaptă 11 grade, iar la Moscova, trei. La Ankara nu vor fi mai mult de 15 grade.
loading...

Lasă un comentariu