Cum va fi vremea în data de 22 februarie şi ce temperaturi vor indica termometrele

Embed:
Mâine, în ţară, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica cinci grade, iar la Bălţi, şase. La Orhei va fi cu unul mai mult. La Tiraspol vor fi opt grade, iar la Leova, nouă. La Comrat şi Cahul maxima va fi de 10 grade.

Mâine, în Capitală, se aşteaptă opt grade, iar noaptea se va înregistra un grad. În următoarele zile, termometrele vor indica între şase şi 12 grade. Noaptea se aşteaptă temperaturi între minus unu şi patru grade.
Mâine, în cea mai mare parte a Europei vremea va fi instabilă. La Madrid, termometrele vor indica 20 de grade, iar la Paris, 14. La Londra va fi cu un grad mai puţin. La Berlin se vor înregistra 11 grade. La Roma se va încălzi până la 16 grade. La Viena vor fi 14 grade, iar la Praga, 11. În capitala Poloniei se aşteaptă opt grade, iar la Budapesta şi Belgrad, 10. La Bucureşti sunt prognozate 11 grade, iar la Atena, 10. La Kiev sunt anunţate şapte grade, iar la Moscova, patru. La Ankara va cădea lapoviţă şi se aşteaptă şase grade Celsius.
loading...

Lasă un comentariu