Cum va fi vremea în data de 21 februarie şi ce temperaturi vor indica termometrele

Embed:

Mâine, în ţară, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica cinci grade, iar la Bălţi şi Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol şi Leova vor fi opt grade. La Comrat nouă. La Cahul maxima va fi de 10 grade.

Mâine, în Capitală, se aşteaptă şapte grade, iar noaptea se vor înregistra zero grade. În următoarele zile, termometrele vor arăta  între şase şi 12 grade. Noaptea se aşteaptă temperaturi între minus unu şi patru grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei vremea va fi instabilă. La Madrid termometrele vor arăta 18 grade, iar la Paris 11. La Londra va fi cu un grad mai puţin. La Berlin va ploua şi se vor înregistra opt grade. La Roma se va încălzi până la 16 grade. La Viena şi Budapesta sunt prognozate nouă grade, însoţite de ploi. La Praga sunt anunţate şase grade, iar la Varşovia cinci. La Belgrad vor fi 11 grade. Zece grade sunt anunţate în capitala României. La Atena vor fi cel mult 12 grade. La Kiev cerul va fi acoperit de nori şi se vor înregistra şase grade. La Moscova vor fi cinci. În capitala Turciei maxima va fi de şapte grade.

loading...

Lasă un comentariu