Cum va fi vremea în data de 20 februarie şi ce temperaturi vor indica termometrele

Embed:
Mâine, în ţară, cerul va fi variabil, iar în partea de sud vor cădea ploi slabe. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica cinci grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei se vor înregistra şapte grade Celsius. La Tiraspol vor fi opt grade, iar la Leova nouă. La Comrat şi Cahul maxima va fi de 10 grade.

Mâine, în Capitală, se aşteaptă opt grade, iar noaptea se va înregistra un grad. În următoarele zile, termometrele vor arăta maxime între şase şi nouă grade. Noaptea se aşteaptă temperaturi între minus unu şi două grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei vremea va fi instabilă. La Madrid şi Roma termometrele vor indica 16 grade, iar la Paris 12. La Londra se va înregistra cu un grad mai puţin. La Berlin vor fi opt grade. Nouă grade se aşteaptă Viena, Budapesta şi Belgrad. La Praga şi Varşovia sunt prognozate şase grade. La Bucureşti vor fi opt grade. La Atena se va încălzi până la 16 grade. La Kiev sunt anunţate şapte grade, iar la Moscova patru. La Ankara maxima va fi de 11 grade.
loading...

Lasă un comentariu