Cum va fi vremea în data de 17 martie. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine în țară cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica opt grade, iar la Bălţi, cu unul mai mult.

La Orhei vor fi 10 grade, iar la Tiraspol și Leova se anunţă 12 grade. La Comrat şi Cahul maxima va fi de 13 grade Celsius.

Mâine, în Capitală, cerul va fi variabil. Noaptea vor fi minus două grade, iar ziua, 12. În următoarele zile, termometrele vor indica între 11 şi 17 grade. Noaptea se anunţă temperaturi între minus două şi şase grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 15 grade, iar la Paris, 17. La Londra se vor înregistra 13 grade, iar la Berlin, cu unul mai mult. La Roma se va încălzi până la 19 grade. La Viena se aşteaptă 16 grade, iar la Praga 14, însoțite de ploi.

În capitala Poloniei, maxima va fi de 13 grade. La Budapesta sunt anunțate 15 grade, iar la Belgrad, 17. 14 grade sunt prognozate la București și Atena. La Kiev și Moscova termometrele vor indica șase grade. La Ankara va fi cu unul mai puțin.

loading...

Lasă un comentariu