Cum va fi vremea în data de 10 februarie. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Mâine, pe întreg teritoriul ţării cerul va fi variabil, în partea de nord sunt posibile ploi.  La Briceni şi Soroca vor fi cinci grade, iar la Bălţi cu un grad mai mult. La Orhei se aşteaptă şapte grade. La Tiraspol şi Leova vor fi opt grade, iar la Comrat şi Cahul termometrele vor indica nouă grade.

În Capitală, cerul va fi variabil. La noaptea temperatura va fi de până la minus cinci grade. Ziua vor fi opt grade. În următoarele zile termometrele vor arăta între trei şi nouă grade. Noaptea se vor înregistra între unu şi minus două grade Celsius.


Mâine, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid termometrele vor indica 16 grade, iar la Roma va fi cu un grad mai puţin. La Paris se aşteaptă 11 grade, la Londra 9, iar la Berlin 10 grade Celsius. La Viena sunt prognozate 15 grade, iar la Praga 13 garde Celsius. La Varşovia vor fi nouă grade, iar la Budapesta şi Belgrad se aşteaptă 14  grade Celsius. Trei grade grade vor fi în Capitala României. La Atena se vor înregistra 16 grade, iar Ankara temperatura va scădea  până la minus un grad. La Kiev termometrele vor indica cinci grade, iar la Moscova va fi un grad Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu