Cum va fi vremea în acest weekend și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Serviciul Meteorologic de Stat a emis o avertizare de cod galben de ceață în toată țara. Potrivit specialiștilor, mâine, vizibilitatea la sol va fi redusă până la 200 de metri.

La Briceni, Soroca şi Bălţi se va înregistra un grad, iar la Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol vor fi trei grade, iar la Leova, Comrat şi Cahul termometrele vor indica patru grade.

În Capitală, vizibilitatea va fi redusă până la 200 de metri. Noaptea vor fi minus trei grade, iar ziua sunt anunţate trei. În următoarele zile termometrele vor indica între unu şi patru grade. Noaptea se vor înregistra între minus două şi minus şase.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi noros. La Madrid vor fi nouă grade, iar la Paris cu unul mai puţin. La Londra şi Berlin se vor înregistra şapte grade. La Roma maxima va fi de 14 grade şi va ploua. La Viena sunt prognozate trei grade, iar la Praga şi Belgrad şase.

În capitala Poloniei sunt anunţate patru grade, iar la Budapesta, doar unu. La Bucureşti se aşteaptă cinci grade, iar la Atena se va încălzi până la 10 grade. La Kiev şi Moscova termometrele vor arăta două grade, iar la Ankara, patru.

CITEȘTE ȘI: Cum va fi vremea de Bobotează. Anunţul meteorologilor

loading...

Lasă un comentariu