Cum va fi vremea de Paştele Blajinilor şi ce temperaturi ne aşteaptă în acest weekend

Embed:
Zi cu soare şi temperaturi generoase. De asta vor avea parte cei care vor sărbători Paştele Blajinilor în ziua de duminică.

Potrivit meteorologilor, temperaturile vor oscila între +20 şi +25 de grade. Cei care vor alege însă, să meargă la cimitir în ziua de luni vor avea nevoie de umbrelă şi aste pentru că de luni se aşteaptă ploi în toată ţara. Ziua, temperaturile nu vor urca mai sus de 20 de grade. 

"Temporar vor cădea ploi, nu este exclus ca să fie şi puternice, local nu este exclusă şi grindina, evident, vin şi descărcările electrice. În partea de Nord va fi cea mai mare vreme instabilă, nu este exclusă însă în Sudul şi Centrul  ţării"

Ploile vor persista şi în următoarele zile. Abia spre sfârşitul zilei de miercuri acestea vor scădea din intensitate şi vor părăsi teritoriul ţării noastre. Potrivit serviciului Hidrometeorologic de Stat, în această perioadă, temperaturile vor scădea semnificativ.

Astfel, ziua, temperaturile vor oscila între +11 şi +21 de grade. Pe timp de noapte temperaturile vor fi înregistrate temperaturi care vor oscila între +7 şi +13 grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu