Cum va fi vremea, astăzi, 16 februarie şi câte grade vor indica termometrele

Astăzi, în toată ţara, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica şase grade, iar la Bălţi şi Orhei se vor înregistra şapte grade. La Tiraspol vor fi opt grade, iar la Leova cu un grad mai mult. La Comrat şi Cahul maxima va fi de 10 grade Celsius.

Astăzi, în Capitală, se aşteaptă opt grade Celsius. În următoarele zile, termometrele vor arăta maxime între şase şi 12 grade. Noaptea se vor înregistra între minus trei şi patru grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid, Paris şi Roma termometrele vor arăta 17 grade. La Londra se aşteaptă ploi şi 14 grade, iar la Berlin vor fi 15 grade. La Viena şi Budapesta se anunţă 11 grade, iar la Varşovia va fi cu un grad mai mult. La Praga şi Belgrad sunt prognozate 13 grade, iar la Bucureşti vor fi 14 grade Celsius.

La Atena maxima va fi de 13 grade, iar la Ankara nu va fi mai cald de şapte grade. În Capitala Ucrainei se anunţă şase grade, iar la Moscova cerul va fi înnorat, iar termometrele vor indica un grad Celsius.

loading...

Lasă un comentariu