Cum va fi vreme şi ce temperaturi vor indica termometrele în data de 18 februarie

Embed:

Mâine, în toată ţara, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica opt grade, iar la Bălţi şi Orhei se vor înregistra nouă. La Tiraspol vor fi 11 grade, iar la Leova va fi cu unul mai mult. La Comrat şi Cahul, maxima va fi de 13 grade.

Mâine, în Capitală, se aşteaptă 11 grade, iar noaptea se va înregistra un grad. În următoarele zile, termometrele vor indica maxime între trei şi 12 grade. Noaptea se aşteaptă temperaturi între minus unu şi patru grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei vremea va fi instabilă. La Madrid, termometrele vor indica 13 grade, iar la Paris va ploua şi nu va fi mai cald de 11 grade Celsius. Nouă se vor înregistra la Londra, iar la Berlin va fi cu unul mai puţin. În Capitala Italiei, maxima va fi de 16 grade. La Viena şi Budapesta se aşteaptă 12, iar la Belgrad vor fi 13. La Praga se aşteaptă opt grade, iar la Varşovia termometrele vor indica nouă grade. În capitala României sunt prognozate 16, în iar în cea a Grecei va fi cu unul mai puţin. La Ankara vor fi 10 grade Celsius. La Kiev sunt prognozate nouă grade, iar la Moscova va fi înnorat şi vor fi cinci grade.

loading...

Lasă un comentariu