Cum va circula transportul public de Hramul Chişinăului

Primăria municipiului Chişinău informează că în ziua de 14 octombrie 2017, când se marchează Hramul oraşului Chişinău, va suspendat traficul rutier pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perimetrul străzilor Ismail – Mihai Viteazul.

Prin urmare, circulaţia transportului public va fi redirecţionată pe străzile adiacente:

Troleibuze:

Rutele nr. 1, nr. 4, nr. 5, nr. 8 și nr. 22 – se stabilește circulația în ambele sensuri pe str. București;

Ruta nr. 30 – de pe bd. Dacia pe str. București, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ciuflea, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit spre Aeroport;

Rutele nr. 7, nr. 10 şi nr. 24 – itinerarul rutelor se scurtează până la Circ;

Rutele nr. 25 şi nr. 29 – itinerarul rutelor se scurtează până la Parcul "Alunelul";

Autobuze:

Rutele nr. 9, nr. 11, nr. 17, nr. 46 și nr. 122 – itinerarul rutei se stabilește în ambele sensuri pe str. București.

Ruta nr. 5: Tur – de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. Columna, str. Vasile Alecsandri, str. 31 August 1989, str. Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.
Retur – bd. Dacia, str. București, str. Eminescu, str. Alexandru cel Bun, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 26: Tur – de pe bd. Renașterii Naționale pe str. Albișoara, str. M. Viteazul, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;
Retur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. M. Viteazul, str. Albișoara, bd. Renașterii Naționale și în continuare pe traseul stabilit.

Rutele nr. 18, nr. 33 şi nr. 44 – itinerarul rutelor se modifică după cum urmează – de pe str. Tighina pe str. 31 August, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. C. Negruzzi, bd. Iu. Gagarin și în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu