Cum va arăta viitorul Mercedes-Benz Clasa A Sedan şi ce performanţe promite producătorul

Mercedes-Benz este unul dintre producătorii care, în ultimul timp, a reușit să dezvolte caroserii cu un coeficient aerodinamic excelent. Acum, oficialii constructorului german au publicat primele fotografii cu viitorul Mercedes-Benz Clasa A Sedan.

Conform producătorului din Stuttgart, caroseria noului model are un coeficient aerodinamic de doar 0.22, valoarea fiind cea mai bună din segment. Aceeași valoare o regăsim și în dreptul lui CLA 180 BlueEfficiency sau BMW Seria 5, scrie automarket.ro.

Ampatamentul viitorului Mercedes-Benz Clasa A Sedan măsoară 2.729 de milimetri, valoare egală cu cea a hatchback-ului. Noul sedan va fi lansat până la finalul anului curent, iar prezentarea oficială ar urma să aibă loc în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Modelul va fi produs în uzinele din Aguascalientes, Mexic și Rastatt, Germania.

Așa cum este de așteptat, interiorul lui Clasa A Sedan va fi preluat de pe versiunea hatchback. Clienții vor beneficia de noul sistem de infotainment MBUX și de cele două ecrane de 10.25 inch.

Gama de motorizări va include noul propulsor pe benzină de 1.33 litri în varianta de 163 de cai putere, dar și versiunea revizuită a unității diesel de 1.5 litri și 116 cai putere.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu