Cum va arăta carcasa la iPhone 6. Detaliile viitorului smartphone, surprinse într-o serie de POZE

Chiar dacă Apple nu a anunţat nimic oficial iar exemplarele prototip funcţionale se cam lasă aşteptate, şirul dezvăluirilor ilustrate cu poze arătând presupuse elemente de carcasă pentru iPhone 6. Ultimul astfel de zvon vine la pachet cu ceea ce pare a fi două exemplare iPhone 6 cu ecran 4.7” şi 5.5” puse împreună pentru compararea dimensiunilor, scrie go4it.ro.

Venind ca o confirmare a dezvăluirilor făcute în ultimele săptămâni, cele două machete arată o construcţie extrem de suplă şi design similar tabletelor din seria iPad Air şi iPad mini 2.

Comparate cu actualele telefoane iPhone 5S şi iPhone 5c, modelele iPhone 6 de 4.7” şi 5.5” vin cu butonul Power/Lock mutat pe lateralul carcasei, mai aproape de nivelul degetelor. Având în vedere înălţimea considerabilă a carcasei, butonul poziţionat deasupra ecranului ar fi fost dificil de acţionat în timp manevrăm telefonul cu o singură mână.

Şi blitz-ul alăturat camerei foto pare să fi primit modificări, sistemul dual-LED cu două tonalităţi de culoare părând să nu mai fie prezent.

Dacă estimările actuale se menţin, Apple va dezvălui noua serie de telefoane iPhone după jumătatea lunii septembrie. Nu este sigur dacă ambele modele iPhone 6, cu ecran 4.7” şi 5.5”, vor fi disponibile imediat după evenimentul oficial de prezentare, existând informaţii privind dificultăţi în aprovizionarea cu anumite componente esenţiale.

Cu puţin noroc, tot în luna septembrie vom avea şi primul contact cu accesoriul iWatch, noul smartwatch Apple.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu