Cum te OMOARĂ sucul de portocale? Tot mai mulţi oameni RENUNŢĂ să-l mai bea dimineaţa

Atunci când zici mic dejun american, cerealele, ouăle şi sucul de portocale sunt primele elemente care îţi vin în minte. Însă recent, al treilea "muschetar" a început să fie omis din ce în ce mai des de către americani la supermarket.

Din punct de vedere nutriţional, sucul de portocale se aseamănă foarte mult cu orice suc acidulat din comerţ sau orice băutură cu îndulcitori, potrivit Business Insider.

băutură care ar fi putut fi considerată la început mai sănătoasă decât celelalte de pe piaţă este denumită acum "o mare înşelăciune".

Un pahar de 350 de ml de suc de portocale are 153 de calorii şi conţine 34 de grame de carbohidraţi, 27 de grame de zahăr şi 2,4 grame de proteine - cam aceleaşi valori nutriţionale ca pentru o pungă de bomboane M&M, nu tocmai cea mai sănătoasă "mâncare".

Mulţumită trendului nou apărut pe piaţa sucurilor naturale, denumit "juicing", mai multe alternative ale sucului de portocale, cum ar fi shake-urile şi smoothie-urile fără aditivi şi conservanţi, dar care au şi preţuri mai piperate, sunt acum la îndemâna oricui vrea să fie sigur că bea ceva sănătos.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu