Cum supravieţuieşte o femeie de afaceri într-o societate tradiţională (VIDEO)

Embed:

Haideţi să gândim în felul următor: femeie, femeie de afaceri, antreprenor, rebelă, doritoare de carieră, care să vă înveţe cum să faceţi bani. Credeţi să aşa ceva este posibil într-o societate tradiţională?

"Dezvoltarea femeilor a fost întotdeauna pasiunea mea. Vedea din interiorul meu pentru că eu am fost crescută altfel. Vorbesc despre egalitate, despre "ea are dreptul să decidă ceea ce îi place, nu ceea ce îi spune societatea, nu ceea ce i s-a spus în familie sau îi spune bărbatul". Atunci când tu ai o populaţie în care numărul femeilor este un pic mai mare decât numărul bărbaţilor, de ce nu putem avea acelaşi număr şi în atreprenoriat?", se întreabă Olga Melniciuc, expert economic şi co-fondatoarea Asociaţiei Femeilor Antreprenoare din Moldova. 

Când este vorba despre a face bani în Republica Moldova credeţi că aici sunt destui bani pe care să îi accesaţi dacă ştiţi cum să îi căutaţi?

"Lumea se plânge că în ţara aceasta nu sunt bani, ceea ce după mine nu este adevărat. În ţara aceasta fie tu nu cunoşti de unde să iei bani, fie tu nu ştii cum să-i accesezi", a spus Olga Melniciuc, expert economic şi co-fondatoarea Asociaţiei Femeilor Antreprenoare din Moldova. 

Şi dacă ar fi să alegeţi între a da un telefon şi a cere ajutorul să vi se rezolve o problemă sau aţi apela o instituţie, la cine aţi apela?

"Eu deja văd că rezultatul este, doar că este nevoie un pic şi să învăţăm societatea noastră că nu toate întrebările pot fi rezolvate la telefon, că există alte resurse şi instrumente, care trebuie să fie utilizate", a spus Olga Melniciuc, expert economic şi co-fondatoarea Asociaţiei Femeilor Antreprenoare din Moldova. 

Urmăriţi EuroDicţionar duminică la ora 17:10 la PUBLIKA TV.

Ne găsiţi şi pe pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/eurodictionar

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu