Cum știi dacă cineva îți citește mesajele pe Whatsapp și ce poți face

Ar trebui să fie imposibil, dar altcineva îți poate accesa corespondența de pe WhatsApp, scrie playtech.ro.

Cel mai bine ar fi să înveți cum știi dacă cineva îți citește mesajele pe WhatsApp și, în secunda următoare, să remediezi problema.

Pe lângă mesaje, apeluri video, apeluri de voce și transfer de imagini sau clipuri, farmecul WhatsApp constă într-un nivel de securitate sporit. Înainte ca multe alte servicii să includă această funcție, oficialii WhatsApp se mândreau cu criptarea end-to-end.

Această asociere de termeni tehnici reprezintă cea mai importantă asigurare a faptului că doar emițătorul și receptorul unui mesaj îi pot ști conținutul.

Criptarea celor de la WhatsApp este atât de bine pusă la punct, încât autoritățile din mai multe țări au pus presiune pe creatorii platformei să afle conținutul unor mesaje, iar aceștia au refuzat.

Situația este atât de delicată în privința nivelului de securitate incorporat în WhatsApp, încât serviciul online de mesagerie deținut de Facebook ajunsese la un moment dat să fie interzis parțial sau în totalitate în 12 țări.

În unele țări sunt interzise apelurile de voce și video prin WhatsApp. În alte țări, aplicația nu funcționează în totalitate.

Cum știi dacă cineva îți citește mesajele pe WhatsApp și remediezi situația

Din păcate, este relativ ușor ca cineva să-ți primească mesajele pe WhatsApp dacă a avut acces la telefonul tău câteva minute. Secretul constă în funcția detaliată mai sus, WhatsApp Web.

Respectiva opțiunea a dat naștere unei întregi familii de aplicații pentru iPhone și Android. Cele mai multe dintre ele sunt promovate ca fiind utile în cazul în care vrei să ai două conturi de WhatsApp pe un singur telefon.

Unii dezvoltatori sunt un pic mai sinceri și scriu în descriere că pot fi folosite pentru a-ți spiona soțul, soția sau copilul.

Partea bună este că nu e deloc dificil să-ți dai seama dacă cineva primește aceleași mesaje pe care le primești tu. În cazul în care te-ai decis că vrei să înveți cum știi dacă cineva îți citește mesajele pe WhatsApp, primul gest pe care trebuie să-l faci este să intri în aplicația omonimă.

Având în vedee că toate soluțiile detaliate mai sus profită de protocolul WhatsApp Web, în Settings, în dreapta jos, trebuie să faci un tap pe secțiunea WhatsApp Web/Desktop. Aici vei vedea toate sistemele și browserele conectate la contul tău de WhatsApp. Implicit, toate acestea au acces la întregul tău istoric de conversații.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu