Cum şi-a sărbătorit Zimbru cea de-a 65-a aniversare

Embed:

Cu un concert de zile mari şi un meci amical! Aşa şi-a sărbătorit Zimbru ziua de naştere, la care au asistat nu doar suporteri de rând, dar şi oaspeţi de onoare de peste hotare. Ioan Andone le-a urat zimbrilor participare în Liga Campionilor, iar preşedintele onorific al clubului, Nicolae Ciornîi, a declarat că vremurile bune pentru Zimbru vor începe de anul viitor.

Printre cei peste trei mii de oameni care au venit să asiste la un show inedit organizat pe stadionul Zimbru a fost şi Ioan Andone, care a cucerit în acest sezon titlul în România cu CFR Cluj.

"Îi doresc lui Zimbru participare în Champions League. Îi doresc să câştige campionatul, pentru că merită. A făcut onoare Moldovei în cupele europene şi să sperăm că se va organiza la anul şi vor câştiga campionatul", a declarat Andone.

Preşedintele onorific al clubului a promis că schimbarea spre bine va veni în sezonul următor.

"Zimbru are un viitor minunat. Să ştiţi asta. Şi se începe din anul 2012. Vom avea numai bucurii de la jocul echipei noastre", a dat asigurări Nicolae Ciornîi.

Meciul amical cu Vardar s-a terminat cu un rezultat mai puţin pozitiv. Zimbru a pierdut cu scorul de 0-2 în faţa formaţiei din Macedonia, care a marcat câte un gol în fiecare repriză. Înfrângerea nu a contat, însă, pentru fanii galben-verzilor, care au oferit un adevărat spectacol în tribune.

După acest meci, Zimbru a primit din partea Federației medaliile de bronz. Formaţia din Chişinău a împlinit 65 de ani pe 16 mai.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu