Cum se schimbă vremea în următoarele zile şi ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:

Mâine, în toată țara, vremea se mai încălzeşte. La Briceni şi Soroca va fi un grad, iar la Bălţi se aşteaptă două. La Orhei vor patru grade Celsius. La Tiraspol se vor înregistra cinci grade, iar la Leova maxima va fi de şase grade. La Cahul temperaturile nu vor depăşi şapte grade Celsius.

În Capitală, pe timp de noapte vor fi minus trei grade Celsius, iar mâine, pe timp de zi vor fi cinci grade. Gerul va reveni săptămâna viitoare. Temperaturile vor coborî noaptea până la minus 13 grade, iar ziua vor fi până la şase grade de frig.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi acoperit de nori. La Madrid termometrele vor indica 13 grade Celsius. La Paris se vor înregistra şapte grade, iar la Londra vor fi opt grade Celsius. La Berlin se aşteaptă ploi şi şase grade în termometre. În capitala Italiei sunt anunţate 16 grade şi precipitaţii slabe. La Viena meteorologii prognozează şapte grade, în timp ce la Budapesta cu un grad mai mult.

La Praga maxima va urca până la şase grade, iar la Varşovia se vor înregistra trei grade Celsius. La Belgrad se aşteaptă 12 grade. În capitala României cerul va fi variabil, iar mercurul din termometre va urca până la 10 grade. La Atena se aşteaptă valori de 17 grade, în timp ce la Ankara nu va fi mai cald de 11 grade Celsius. La Kiev şi Moscova vor fi 2 şi, respectiv, -1 grad Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu