Cum se schimbă vremea în următoarele zile şi ce temperaturi ne aşteaptă

Mâine, în toată țara cerul va fi variabil. Vântul va sufla din nord-est, moderat. La Briceni și Soroca se așteaptă 24 de grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei sunt prognozate 26 de grade, iar la Tiraspol 27 de grade. La Leova maxima va fi de 28 de grade, iar la Comrat și Cahul temperaturile nu vor depăşi 29 de grade.

În Capitală, în această noapte vor fi 15 grade, iar mâine se așteaptă 27 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se va încălzi. Meteorologii prognozează 28 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 32 de grade Celsius, iar la Londra 18. La Paris şi Berlin se vor înregistra 21 de grade. În capitala Italiei vremea va fi frumoasă şi se vor înregistra 29 de grade. La Viena sunt anunţate ploi cu descărcări electrice şi 22 de grade în termometre.

La Praga şi Varşovia va ploua, iar maximele vor fi de 19 şi, respectiv, 18 grade Celsius. La Budapesta şi Belgrad meteorologii prognozează 29 de grade, iar la Bucureşti şi Atena va fi cu un grad mai puţin. La Ankara mercurul din termometre va indica 26 de grade, însoţite de precipitaţii. La Kiev vor fi 24 de grade, iar la Moscova 20.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu