Cum se relaxează piloții din Formula 1 înainte de noul sezon

Embed:

Piloţii din Formula 1 se relaxează înainte de noul sezon care va începe la sfârşitul aceste săptămâni. Daniel Ricciardo a participat la o acţiune de caritate, iar Sergio Perez a învăţat să joace cricket.

Pilotul echipei Red Bull Racing, Daniel Ricciardo a participat la campania Wings for Life World Run, care are scop să găsească un remediu pentru afecţiunile coloanei vertebrale. Australianul a alergat pe străzile oraşului Melbourne, alături de alţi voluntari.

Toate veniturile obţinute la Wings for Life World Run, inclusiv taxa de participare, vor fi donate celor de la Wings for Life pentru cercetarea leziunilor măduvei spinării.

După ce a participat la acest act de caritate, Daniel Rcciardo a declarat că este gata de noul sezon din Formula 1 şi vrea să fie pe podium în mai multe etape din Marele Circ.

"Mă bucur să fiu din nou aici. Anul acesta am avut parte de multe momente diferite, dar frumoase. Sunt gata pentru un nou început. Am simţit gustul succesului în sezonul trecut, atunci când am fost pe podium. Mi-ar plăcea să repet aceste rezultate şi să mă menţin în aceiaşi formă o perioadă cât mai îndenlungată", a spus pilotul Formula 1, Daniel Riccardo. 

Un alt pilot din Formula 1, Sergio Perez a luat lecţii de cricket la Melbourne. Mexicanul de la Force India a învăţat regulile acestui gen de sport de jucătorul naţionalei Australiei, Brad Hodge.

Noul sezon al Formulei 1 va începe pe 15 martie pe circuitul de la Melbourne. Marele Premiu al Australiei este programat pentru ora şapte dimineaţă, ora Moldovei. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu