Cum scapi de senzaţia de foame şi de pofte? Iată ce trebuie să consumi pentru a te simţi bine în costumul de baie

Odată cu venirea verii, corpul tău trebuie să fie în cea mai bună formă. Fereşte-te însă de tratamentele minune greu de urmat şi foarte solicitante pentru organism.
 
Din fericire, există numeroase plante care topesc colăceii în timp ce au grijă de sănătatea ta, oferindu-i corpului energie şi vitamine. Iată ce trebuie să consumi pentru a te simţi bine în costumul de baie, scrie ele.ro.
 
1. Socul
 
Socul este printre cele mai bune remenii naturale care te susţin în lupta cu kilogramele în plus. Acesta ajută la eliminarea toxinelor şi a apei din organism, netezeşte şi redă elasticitate pielii şi elimina aspectul neplăcut de coajă de portocală. Toate acestea în timp ce elimina substanţele nocive din organism şi întăreşte sistemul imunitar. În plus, prin infuziile de şoc senzaţia de foame şi poftele dispar, aşa că vei privi cu alţi ochi micile tentaţii din jurul tău. Este nevoie de doar 1-3 luni de tratament cu infuzie de şoc pentru a simţi pe propria piele beneficiile acestei plante. Că să afli mai multe detalii despre cum se prepară infuzia de ceai de şoc, citeşte acest material despre ceaiul de şoc.
 
2. Aloe Vera
 
Sigur ai auzit despre efectele vindecătoare ale plantei de aloe vera asupra rănilor, însă această este foarte eficientă şi în tratamentele pentru pierderea în greutate. Prin cantitatea mare de fitosteroli din compoziţia să, un smoothie de aloe vera în fiecare dimineaţă reduce grăsimile viscerale (arde grăsimea abdominală), reduce nivelul de trigliceride, elimina toxinele din oraganism şi accelerează arderile.
 
3. Pătrunjelul

Pătrunjelul nu este doar o plantă aromatică pe care o adaugi la mese. Datorită concentraţiei mare de aminoacizi cum ar fi lizină şi acizi esenţiali cum ar fi apiolul, pătrunjelul reduce colesterolul şi facilitează pierderea în greutate. Că bonus, pătrunjelul oferă organismului o mulţime de vitamine şi de minerale care te menţin în formă în timpul dietei de slăbire. Poţi consumă pătrunjelul că infuzie sau amestecat în suc de ţelină şi morcovi.
 
4. Turmericul
 
Tumericul ajută organismul să ardă grăsimi, potrivit unui studiu al Universităţii din Tufts care a arătat că şoarecii care au consumat curcumina, un ingredient activ din turmeric, au pierdut în greutate mai mult faţă de şoarecii expuşi la aceeaşi dietă, dar fără curcumina. De asemenea, turmericul creşte temperatura corpului, accelerând metabolismul, şi reglează nivelul hormonilor din organism în acea perioada sensibilă a lunii. Poţi consumă turmeric în supe, tocăniţe sau presărat peste legume coapte.
 
5. Ginseng
 
Rădăcinile de ginseng sunt deja un remediu popular pentru îmbunătăţirea memoriei şi energizarea organismului, însă ginsengul ajută şi la pierderea în greutate, împiedicând stocarea grăsimii. Conform unui studiu publicat în Phytotherapy Research Journal, şoarecii cu diabet cărora le-a fost administrat extract de panax ginseng timp de 12 zile au pierdut foarte mult în greutate, dar au arătat şi îmbunătăţiri semnificative în ceea ce priveşte sensibilitatea la insulină.
 
O cură de slăbire nu trebuie să fie solicitantă pentru organism, ci, dimpotrivă, o dietă bazată pe cele mai eficiente şi mai sănătoase plante oferă organismului energie, vitamine şi minerale, în timp ce arde grăsimile şi îţi sculptează silueta pe care ţi-o doreşti.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu