Cum sărbătoresc americanii ZIUA INDEPENDENȚEI

Pe 4 iulie, americanii sărbătoresc cu mare fast Ziua Independenței. Iată care sunt tradițiile pe care aceștia le respectă la 243 de ani de la Declarația de Independență.

În această zi, pe tot cuprinsul celor 50 de state americane şi oriunde s-ar afla în lume, americanii sărbătoresc cu mare fast, prin focuri de artificii, parade, concursuri de mâncat hot-dog, jocuri de baseball şi reuniuni de familie cu barbeque, pop-corn, multă bere şi coca-cola.

Activitățile asociate acestei zile includ concursurile de mâncat pepene verde și hot-dogi, precum și evenimente sportive, ca de exemplu jocuri de baseball, cursele „cu 3 picioare”, activitățile de înot și alte jocuri.

Ziua Independenței este o sărbătoare patriotică pentru celebrarea aspectelor pozitive ale Statelor Unite. Mulți politicieni apar la evenimentele publice pentru a-și exprima suportul pentru istoria, moștenirea și oamenii țării lor. Această zi marchează adoptarea Declaraţiei de independenţă, ratificată de Congres în 4 iulie 1776, prin care cele treisprezece colonii ale Marii Britanii din America de Nord s-au declarat independente faţă de Regatul Unit al Marii Britanii.

Mulți afișează steagul American în afara caselor sau clădirilor. Multe comunități se ocupă de jocuri de artificii care sunt, adesea, însoțite de muzică patriotică. Cele mai impresionante jocuri de artificii sunt televizate.

 

Lasă un comentariu