Cum să NU tractezi un camion VIDEO

Răspândirea explozivă a telefoanelor mobile cu funcţii video a dezvoltat, treptat, un nou curent social cultural. Astfel, de fiecare dată când ceva devine interesant, se nimerește cel puțin un obiectiv în zonă care să surpindă acțiunea. Partea mișto în toată chestia asta e că niciun incident nu scapă nefilmat, așa că aflăm despre toate trăznăile întâmplate ce au loc oriunde în lume, scrie Topgear.ro.

Iar când imaginile surprind întâmplări amuzante, clipurile devin instant virale, generând avalanșe de râs în fața calculatoarelor. Într-o astfel de instanță a fost surpins și șoferul unui camion Kamaz, dornic să-și ajute colegul rămas înțepenit pe un drum înzăpezit.

Tipul care a legat șufa de tractare de camionul înțepenit a ales ca priză de tractare bara de protecție în loc să caute un punct de sprijin pe șasiu. Ce-i drept, s-ar putea să aibă și camionul partea lui de vină, date fiind originile chinezești ale acestuia. Oricare ar fi cauza, rezultatul este tot ce contează în acest clip, pentru că n-ai cum să nu te prăpădești de râs când vezi cum Kamaz-ul smulge cabina omolugului chinez.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu