Cum să nu-ţi faci un CV! Iată-l pe tânărul de care râde toată lumea

Embed:

CV-ul reprezintă un element foarte important în carieră. Cu ajutorul acestuia ne putem face remarcaţi şi ne putem promova, având şanse reale la oportunităţile profesionale care ne apar în cale. De aceea, trebuie să fim foarte atenţi cum ne construim propriul CV. Un tânăr care nu a ţinut cont de acest fapt a ajuns vedetă la rubrica "Cum să nu-ţi faci un Curriculum vitae!".

Tânărul din filmuleţul video de mai jos se numeşte George Turnbull şi este atât de disperat în a-şi găsi un loc de muncă, încât nu-şi dă seama cât de penibil a devenit, scrie libertatea.ro.

Probabil, a încercat fără succes toate metodele şi atunci s-a gândit că un CV original şi trăsnit i-ar mări şansele de angajare. Cadidatul s-a filmat în diferite ipostaze, rostind un discurs plictisitor în care nu spune mai nimic despre abilităţile lui profesionale, dar îl asigură pe viitorul angajator că va fi o achiziţie valoroasă pentru companie.

Ceea ce nu a anticipat George Turbull este faptul că a fost încadrat la rubrica "Cum să nu-ţi faci un Curriculum vitae!" pe un site celebru de recrutare.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu