Cum să faci zăpadă artificială folosind doar 2 ingrediente (VIDEO)

Prichindeii tăi visează la zăpadă și iarna nu le îndeplinește această dorință. Învață să faci zăpadă artificială pe care o pot folosi în casă, în siguranță.

Nu ai nevoie de foarte multe ingrediente și nu ai nevoie de abilități speciale. Ingredientele sunt sigure și nu afectează pielea fragilă a copiilor. Resturile se pot mătura sau aspira ușor, în caz că te gândeai la mizeria de după joaca copiilor.

Zăpada artificială poate fi folosită de prichidenii casei pentru a face, în interior oameni de zăpadă, iar adulții o pot folosi în decorațiunile de Crăciun, scrie unica.ro.
 
Ai nevoie de două ingrediente: bicarbonat de sodiu și balsam de păr (sau spumă de ras). Proporțiile le pot stabili singură, dar poți începe așa: 3 părți bicarbonat de sodiu și 1 parte balsam de păr sau spumă de ras. Dacă nu îți place consistența obținută, mai adaugă bicarbonat dacă e prea umedă (ca frișca) sau balsam de păr dacă este mai uscată.
 
Această zăpadă nu se topește și nici nu e rece, așa că cei mici se pot juca ore întregi.

Dacă cei mici sunt fani Frozen puteți adăuga sclipici în zăpada artificială pentru un efect wow și dacă vreți ca zăpada să se simtă mai rece, adăugați ulei esențial de lavandă.

Încercați să faceți oameni de zăpadă folosind boabe de piper, scobitori, crenguțe sau panglici.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu