Cum să dispari de pe Internet cu ajutorul unui iPhone

Un program popular pentru ştergerea identităţii unei persoane de pe Internet, disponibil anterior doar pe calculatoare poate fi utilizat astăzi şi de pe telefoanele mobile, scrie zf.ro.

Programul DeleteMe, produs de compania specializată în protejarea datelor personale postate online Abine poate fi folosit şi pe dispozitivele cu sistem de operare iOS. Producătorii lucrează în prezent şi pentru versiunea de Android.

Serviciu DeleteMe funcţionează astfel: o serie de operatori contactează firme specializate în identificarea şi distrugerea datelor personale din mediul online la cererea clienţilor. La instalarea aplicaţiei, utilizatorii primesc un prim serviciu de ştergere a datelor personale postate online gratuit. Monitorizarea şi oferirea serviciilor DeleteMe costă ulterior 25 de dolari, trimestrial, cu 20% mai ieftin decât tariful anual de 129 de dolari pe an, pentru serviciul disponibil pe calculator.

Abine produce şi DoNotTrack Me, un alt program care protejează confidenţialitatea utilizatorilor online, prin blocarea cookie-urilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu