Cum să devii cetăţean american cu acte în regulă?

Toţi noi visăm la un viitor mai bun, vrem să călătorim, să obţinem studii bune şi un serviciu bine plătit. Compania "USAImmigration" este dispusă să îndeplinească aceste vise.

Programul Green Card — este o cale uşoară spre cetăţenia americană şi "USAImmigration" este gata să ajute orice persoană care doreşte să devină deţinător al Green Card-ului.

Ce este Green Card?

Green Card – este un permis de şedere permanent american - Permanent Resident Card - deținătorii căruia vor avea posibilitatea să locuiască, să lucreze, să studieze, să intre şi să iasă liber din SUA, cu drepturi similate celor pe care le au cetăţenii americani. Sunt cîteva categorii principale de solicitanţi care pot beneficia de Green Card:

- câştigătorii loteriei de vize;

- persoanele care aplică pentru reîntregirea familiei;

- imigranţii în baza contractului de muncă sau investitorii;

- refugiaţii şi solicitanţii de azil.

Cine poate participa la concursul pentru obţinerea Green Card-ului?

Pot participa toţi doritorii. Sunt, însă, două condiţii obligatorii: studii, cel puţin, medii, sau experienţă de muncă de cel puţin doi ani în ultimii 5 ani.

Cum sunt aleşi deţinătorii Green Card-ului?

Potenţialii deţinători ai Green Card-ului - “câştigătorii” – sunt determinaţi prin selecţie aleatorie de un program computerizat. Loteria este organizată de Departamentul de Stat al SUA.

Ce drepturi are deţinătorul Green Card-ului?

Deţinătorii Green Card-urilor vor avea posibilitatea în mod legal să locuiască, să muncească şi să studieze în Statele Unite ale Americii, cu drepturi similare celor pe care le au cetăţenii americani. Un alt bonus plăcut este regimul de vize facilitat cu multe ţări şi posibilitatea de a obţine cetăţenia americană, după 5 ani de şedere, păstrând în acelaşi timp cetăţenia Republicii Moldova.

De ce am şansa să câştig?

În cadrul programului de imigrare "Green Card" Moldovei i-au fost alocate 50 de mii de vize de imigrare. Cu toate acestea, din momentul apariţiei programului în 1994, doar 6 mii de cetăţeni moldoveni au profitat de această şansă şi au devenit posesori ai Green Card-urilor. Aceasta se explică prin faptul că cetăţenii noştri nu cunosc despre programul legal de imigrare Green Card. De aici şi numărul mic de anchete depuse pentru participare la program.

Este foarte important de ştiut, că anume Dumneavoastră aveţi o posibilitate unică în mod legal sa locuiţi, să lucraţi şi să studiaţi în Statele Unite ale Americii. Cu cât mai mulţi prieteni şi cunoscuţi se vor înregistra în program, cu atât mai multe şanse aveţi să obţineţi Green Card-ul, datorită majorării numărului de câştigători din Moldova.

Cine mă va ajuta să obţin Green Card-ul?

Compania “USAImmigration” de mai mulţi ani ajută imigranţii să plece în Statele Unite, în cadrul programului Diversity Immigrant Visa. Compania prestează servicii de înregistrare a cererii de participare la program, de gestionare a procesului de imigrare în caz că aţi câştigat. Compania “USAImmigration” are la activ mai multe familii de moldoveni care locuiesc fericiţi în SUA. Cu  “USAImmigration” puteţi fi siguri de viitorul Dumneavoastră!

P

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu