Cum să citeşti o carte întreagă în doar 5 minute

Suntem mereu grăbiţi, aşa că orice soluţie care ne ajută să facem lucrurile mai repede este binevenită! Iată o metodă revoluţionară, care ne învaţă cum să citim fotografiind pagini întregi. Putem astfel, acumula un volum enorm de informaţii în timp record, potrivit Antena3.ro.

V-aţi imaginat vreodată că aţi putea citi o carte într-un minut? Într-o secundă se pot intâmpla sau pierde momente esenţiale existenţei noastre. Dar în 60 ? Am făcut câteva experimente. De exemplu, inima omului bate de cel puţin 60 de ori pe minut. În 60 de secunde putem scrie 3-4 rânduri la calculator, trimitem 2 sms-uri, urcăm 100 de trepte, pornim televizorul şi ne alegem programul dorit. Aproape un minut pierdem şi pentru a citi câteva etichete de produse într-un magazin, dar şi la trecerile de pietoni, aşteptând culoarea verde a semaforului.

Într-o eră a vitezei şi a evoluţiei, omenirea se adaptează şi găseşte soluţii pentru a-şi satisface hobby-urile în câteva minute. De exemplu, cititul. Mai exact, fotocitirea.

Fotocitirea este o metodă străină pentru mulţi dar, extrem de utilă celor mereu în criză de timp. Minut după minut, ziua se scurge precum nisipul din clepsidră.

Pentru a deprinde tehnica fotocitirii trebuie să urmaţi un curs de specialitate şi mai ales să credeţi că schimbarea se poate produce. Metoda îi ajută pe cei care au mult de învăţat pentru examene, dar şi pe cei care vor să asimileze informaţii din diverse domenii în cel mai scurt timp.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu