Cum să alegi CORECT florile de 8 Martie pentru mama sau iubita ta

Ziua specială, dedicată femeii este 8 martie, fie că vorbim de iubite, soții, mame. Deoarece are origini îndepărtate, sărbătoarea se bucură de numeroase tradiții, aducătoare de noroc. Regulile sunt simple și le vizează atât pe femei, dar și pentru bărbați.

De 8 martie, bărbații trebuie să le dăruiască flori fiicelor, iubitelor, soțiilor, mamelor. Nu orice fel de flori însă, ci lalele. De ce? Această floare este simbolul dedicat Zilei Internaționale a Femeii, dar și un exemplar elegant, într-o varieatte de culori vii. Dacă doriți să faceți cadou iubitei, soției, puteți opta pentru un buchet clasic de lalele roșii.

Dacă dăruiți buchetul mamei puteți opta pentru lalele violet, simbolizând respectul purtat pentru cea care v-a dăruit viața. Pentru fiică, puteți alege lalelele albe, simbol al purității.

De 8 Martie, bărbații nu trebuie să se certe cu femeile. Fie că vorbim de certuri în cuplu, certuri mamă-fiu, tată-fiică, acestea sunt interzise cu desăvârșire în această zi. Se spune că neînțelegerile într-o astfel de zi atrag ghinionul asupra întregii familii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu