Cum reduci vergeturile? Cinci trucuri pentru picioare superbe

Cum reduci vergeturile ușor și rapid? Cu ajutorul unor trucuri simple, pe care le poți pune în aplicare încă din sezonul rece, ca să ai picioare superbe când vine vara, scrie realitatea.net.

Vergeturile sunt o problemă comună: mai mult de jumătate dintre femeile din lume se confruntă cu ele! Nu e nimic rușinos să ai vergeturi, însă, uneori, ele te pot face să te simți incomod din cauza aspectului inestetic.

Pentru a evita această stare, poți încerca mici trucuri care te ajută să scapi de vergeturi și să ai o piele mai fermă. Pe lângă hidratarea intensivă a pielii, mai există procedurile pe care le poți face în saloane sau loțiunile pe care le poți aplica ușor acasă.

Cum reduci vergeturile? Fă o vizită la dermatolog!

Da, da! Ai citit cât se poate de bine! Poate până acum erai obișnuită cu loțiunile hidratante și toate acele crema ori uleiuri împotriva vergeturilor. Însă și dermatologul joacă un rol important, dacă vrei să reduci aspectul neplăcut al vergeturilor.

După o simplă vizită la dermatolog sau la un medic estetician poți vedea cât de „gravă” este problema ta. Pentru ameliorare, medicul îți poate prescrie retinolul.

Acest derivat din vitamina A stimulează producția de colagen a pielii. Mai mult decât atât, potrivit Allure, un studiu din 2014 publicat în American Society for Dermatologic Surgery a demonstrat că, folosit zilnic timp de minim 16 săptămâni, retinolul reduce vizibil semnele roșii ale vergeturilor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu