Cum ne surprinde vremea în următoarele zile şi câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, în nordul ţării vor cădea ploi cu descărcări electrice. Vântul va sufla din nord-est, slab la moderat. La Briceni şi Soroca vor fi 28 de grade, iar la Bălţi cu un grad mai cald. La Orhei se vor înregistra 30 de grade. La Tiraspol şi Leova meterologii prognozează 32 de grade. La Comrat şi Cahul mercurul din termometre va urca până la 33 de grade Celsius.

La noapte în Capitală vor fi 21 de grade. Pe parcursul zilei de mâine, în Chişinău se vor înregistra 31 de grade Celsius.

În următoarele zile maximele vor urca până la 33 de grade Celsius, iar cerul va fi variabil.

Mâine în Europa cerul va fi senin. La Madrid vor fi maxime de 35 de grade, iar în Roma va fi cu un grad mai puţin. În capitala Franţei vor fi înregistrate 28 de grade. La Londra, meteorologii prognozează temperaturi de 24 de grade Celsius. La Viena cerul va fi senin, iar mercurul din termometre va indica 32 de grade.

La Praga şi Budapesta se aşteaptă ploi cu descărcări electrice şi până la 32 de grade, iar în Varşovia va fi cu un grad mai puţin. La Belgrad sunt anunţate maxime de 30 de grade Celsius. La Bucureşti şi Kiev termometrele vor indica 28 de grade şi va ploua cu descărcări electrice. La Ankara sunt anunţate 33 de grade.

La Atena vor fi 32 de grade, iar la Moscova se va înregistra o maximă de 24 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu