Cum ne surprinde vremea în ultima zi de weekend

Embed:
Mâine cerul va fi variabil în toată ţara. Vântul va sufla din nord-vest, slab la moderat. La Briceni și Soroca vor fi 27 de grade Celsius, iar la Bălți se vor înregistra 28 de grade. La Orhei vor fi 29 de grade. Pentru Tiraspol meterologii prognozează 30 de grade. La Leova mercurul din termometre va indica 31 de grade, iar la Comrat şi Cahul: 32.

La noapte, în Capitală maxima va fi de 18 grade. Pe parcursul zilei de mâine, în Chişinău se vor înregistra 30 de grade Celsius. În următoarele zile maximele vor urca până la 31 de grade, iar izolat vor cădea ploi cu descărcări electrice.

Mâine în cea mai mare a Europei vremea va fi frumoasă. La Madrid şi Roma vor fi 32 de grade Celsius. La Paris şi Berlin se vor înregistra 29 de grade, iar la Londra va fi cu un grad mai puţin. La Viena mercurul din termometre va indica 25 de grade şi va ploua cu descărcări electrice. La Praga sunt anunţate 29 de grade, iar la Budapesta şi Varşovia va fi cu un grad mai puţin. La Bucureşti vor cădea ploi cu descărcări electrice şi se vor înregistra 30 de grade. La Atena sunt anunţate 39 de grade, iar la Ankara 29. La Kiev şi Moscova va ploua şi vor fi maxime de 24 de grade Celsius.
Pe aceeaşi temă