Cum ne surprinde vremea în ultima zi de weekend

Embed:

Mâine în cea mai mare parte a ţării va ploua slab. La Briceni şi Soroca se vor înregistra 23 de grade Celsius, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra maxime de 25 de grade. La Tiraspol, mercurul din termometre va urca până la 26 de grade Celsius. La Leova, Comrat şi Cahul meteorologii anunţă 27 de grade şi ploi cu descărcări electrice.

La noapte în Capitală maxima va fi de 13 grade. Mâine în Chişinău vor fi 26 de grade Celsius. În următoarele zile, meteorologii anunţă ploi slabe şi 28 de grade în termometre. Spre sfârşitul săptămânii viitoare, căldura se domoleşte uşor. La orele amiezii se vor înregistra 24 de grade Celsius.

Mâine în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 23 de grade, iar la Londra şi Berlin sunt aşteptate maxime de 26 de grade. La Paris se va înregistra cu un grad mai mult. În capitala Italiei meteorologii prognozează cer senin şi maxime de 30 grade. La Viena mercurul din termometre va urca până la 28 de grade, iar la Budapesta, Varşovia şi Belgrad sunt anunţate 29 de grade.

La Praga se vor înregistra maxime de 26 de grade Celsius. La Atena va fi cald de până la 32 de grade. Pentru Ankara, meteorologii prognozează cer senin şi 24 de grade Celsius. La Bucureşti vor fi 31 de grade. La Kiev va ploua şi se vor înregistra 27 de grade, iar la Moscova va fi cu un grad mai puţin.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu