Cum intenţionează să ajungă Monica Babuc în fruntea Primăriei. Ce spune candidatul PDM

Embed:

Proiecte realizabile și vitale pentru Chișinău, nu promisiuni deşarte. Aceasta va fi strategia în campania electorală a candidatului Partidului Democrat pentru funcția de primar al Capitalei, Monica Babuc. Actualul ministru al Culturii a explicat, în cadrul emisiunii Fabrika de aseară, cum intenţionează să ajungă în fruntea Primăriei.

''Voi evita aceste proiecte mărețe pentru că am obosit cu toții de-a lungul a multor campanii electorale de aceste promisiuni de proiecte mărețe, ca până la urmă să înțelegem că niște lucruri elementare exact de lângă casele noastre nu sunt rezolvate. Această campanie a noastră va fi axată pe niște proiecte palpabile, mici, posibile și care pot fi făcute în zilele noastre", a menţionat Babuc. 

Monica Babuc a mai spus că prioritatea sa va fi comunicarea directă cu cetățenii: "Voi participa la dezbateri, dar depinde, depinde pentru că vreau să vă spun că am senzația că dezbaterile noastre în fond pleacă de la fondul problemelor și se transformă în niște spectacole și atunci când voi simți că dezbaterile pierd în fața unei posibilități de a comunica suplimentar cu cetățenii Chișinăului, de la care aș putea afla și niște soluții a unor probleme, eu voi prefera să comunic cu alegătorii.''

Alegerile locale generale vor avea loc în data de 14 iunie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu