Cum comentează Obama postările răutăcioase la adresa sa. "Asta este chiar bună"

Embed:

Postările răutăcioase pe Twitter la adresa sa nu îl deranjează prea tare pe preşedintele american Barack Obama. Liderul de la Casa Albă chiar a fost de acord să dea citire câtorva dintre aceste mesaje şi să le comenteze pe unele dintre ele pentru cunoscutul show de televiziune Jimmy Kimmel Live, transmis de postul de televiziune ABC, relatează digi24.ro.

Mesaj pe Twitter: Părul lui Obama pare mai alb zilele acestea. Nu pot să-mi dau seama de ce, din moment ce el nu pare deloc îngrijorat de ceea ce se întâmplă.

Mesaj pe Twitter: Există vreun mod de a-l trimite pe Obama pe vreun teren de golf în partea cealaltă a lumii şi să-l lăsăm acolo?

Răspunsul lui Barack Obama: Ei bine, RWSurferGirl, cred că aceasta este o idee minunată!

Mesaj pe Twitter: Un carton cu 30 de Coors Light costă 23 de dolari acum la Sun Stop. Mulţumesc, Obama!

Mesaj pe Twitter: Cum faci ca ochii lui Obama să se lumineze? Îi luminezi cu o lanternă urechile.

Răspunsul lui Barack Obama: Asta este chiar bună.

Mesaj pe Twitter: Cineva să-i trimită lui Obama câteva ponturi despre cum să fie un bun preşedinte. Ha, ha! De parcă asta l-ar ajuta. LOL.

Răspunsul lui Barack Obama: Să ştii că LOL este redundant când ai deja "ha, ha".

Mesaj pe Twitter: Sunt de acord ca preşedintele să poarte blugi. Dar nu sunt de acord ca preşedintele să poarte "acei blugi".

Jimmy Kimmel: Pot să spun şi eu ceva? Cred că această postare este răutăcioasă. Nu este nimic în neregulă cu blugii pe care îi porţi.

Barack Obama: Jimmy, cred că are dreptate. Ai mers la sală?

Jimmy Kimmel: Nu!

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu