Cum au sărbătorit Crăciunul pe stil nou unii politicieni din Moldova (FOTO)

Embed:

Crăciunul, după cum ştim bine, este sărbătoarea familiei. Naşterea Domnului pe stil nou i-a reunit şi pe mulţi dintre politicieni în familie alături de copii, nepoţi şi prieteni. Aceştia şi-au decorat locuinţele, au împărţit daruri şi au amenajat mese de sărbătoare cu fel de fel de bucate. 

Deputatul democrat Sergiu Sîrbu a sărbătorit Crăciunul împreună cu soţia sa, Ina, şi fiica Amina, acasă. Tot împreună au împodobit bradul. Alesul şi-a lăudat nevasta pentru bucatele alese pe care le-a pus la loc de cinste pe masa de sărbătoare. Familia parlamentarului va serba şi Crăciunul pe stil vechi împreună cu bunicii.   

Iar colegul său de partid, ministrul în exerciţiu al Economiei, Andrian Candu, scrie, pe pagina sa de pe o rețea de socializare că şi în acest an a avut parte de un Craciun magic, alături de familie, în Cehia, ţara de origine a soţiei sale Zuzana. Politicianul mai scrie că se bucură de faptul că atât copiii săi, Daniel și Vera, cât şi ceilalţi copii din Moldova sărbătoresc în pace.

Tot în familie, alături de soţie, copii, nepoţi şi prieteni a sărbătorit şi deputatul PLDM, Valeriu Ghileţchi. După ce au făcut o fotografie comună lângă pomul de Crăciun, aceştia s-au reunit la masa de sărbătoare. Înainte de asta, nepoţii şi-au primit mult aşteptatele daruri. 

Liberal-democratul Alexandru Cimbriciuc a serbat Crăciunul împreună cu soţia sa, Ala, şi cei doi copii ai lor, Alexandru şi Felicia, în locuinţa lor de la Soroca. Înainte de a se aşeza la masa de sărbătoare, membrii familiei au împodobit bradul, iar fiul Alexandru a făcut curăţenie în curte pentru a primi colindătorii.

Iar liberalul Mihai Ghimpu a ales să sărbătorească Naşterea Domnului în casa părintească de la Coloniţa. Politicianul a scris pe pagina sa de pe o reţea de socializare că "oriunde s-ar duce, Colonița și casa părintească rămân cele mai frumoase amintiri".

Mulţi dintre politicieni sărbătoresc Naşterea Domnului pe stil vechi, în data de 7 ianuarie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu