Cum au petrecut sărbătorile de iarnă fotbaliştii naţionalei Moldovei şi ce cadouri au primit

Embed:

Unii prin Europa, alţii acasă cu familia! Aşa au petrecut sărbătorile de iarnă fotbaliştii naţionalei Moldovei. Aceştia au declarat că au primit şi multe daruri, iar cel mai frumos cadou l-a avut Victor Golovatenco. Fundaşul a devenit tătic în primele zile ale noului an.

Unii fotbalişti ai naţionalei Moldovei au petrecut sărbătorile de iarnă departe casă.

"Am fost în Suedia circa 2-3 săptămâni şi am petrecut cu familia de acolo", a relatat Petru Racu, fundaş naţionala Moldovei.

"Am fost la munte, cu iubita şi cu prietenii. Acolo am sărbătorit", a spus Gheorghe Andronic, mijlocaş naţionala Moldovei

"Am fost în Germania. Sora mea locuieşte acolo şi am fost în vizită, nu în vacanţă", a precizat Alexandru Dedov, mijlocaş naţionala Moldovei.

Alţi jucători au sărăbătorit mai modest Anul Nou şi Crăciunul.

"Am fost acasă, alături de familie şi părinţi, aşa ca la moldoveni", a mărturisit Alexandru Gaţcan, mijlocaş naţionala Moldovei.

"Am petrecut sărbătorile alături de părinţi, soră şi naşi. Cam aşa a fost", a relatat Eugen Sidorenco, atacant naţionala Moldovei.

"Tricolorii" au primit, dar şi au oferit cadouri deosebite de sărbători.

"Ca întodeauna, le-am dus bomboane, băuturi alcoolice, adică vin moldovenesc. Eu mai multe cadouri am primit, chiar şi un ceas mai frumos", a povestit Petru Racu.

"Am primit portocale, bomboane. Nu mi s-a oferit nimic deosebit", a spus Alexandru Gaţcan.

Fundaşul Victor Golovatenco a avut parte de cel mai special cadou în primele zile ale anului 2014. "Soţia mi-a născut o fată. Acesta a fost cel mai mare cadou şi de Anul Nou, şi de Crăciun, pentru toate sărbătorile", a afirmat fundaşul.

După sărbătorile de iarnă, jucătorii naţionalei s-au reunit pentru cantonamentul reprezentativei noastre în Emirate. Fotbaliştii vor reveni la cluburile lor la sfârşitul lunii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu