Cum au fost împodobiţi pomii de Crăciun de la Preşedinţie, Guvern şi Parlament (VIDEO)

Embed:

Feeria sărbătorilor de iarnă a ajuns nu doar în casele oamenilor şi în Piaţa Marii Adunării Naţionale, ci şi în principalele instituţii ale statului. Funcţionarii au decorat pomii de Crăciun în stil clasic, dar au păstrat aspectul naţional.

În sediul Preşedinţiei au loc lucrări de reparaţie. De aceea, pomul de Crăciun prezidenţial a fost instalat la Reşedinţa de Stat, pe strada Nicolae Iorga. Bradul are înălţimea de cinci metri şi a costat 800 de lei.

"Este un pom de Crăciun modest. Este adus adus de la o plantaţie de brazi de la Ocolul Silvic Orhei. Mai avem doi mai mici şi aici în această sală preşedintele va primi în ziua de ajun de Crăciun. Stilul de îmbodobire a acestui pom este unul aproape de stilul clasic. Astfel încât acesta să fie un ingredient nepretenţios a sărbătorilor de iarnă care iată au venit", a spus purtărorul de cuvânt al şefului statului, Vlad Țurcanu.

Şi angajaţii Parlamentului s-au pregătit de sărbătorile de iarnă. Au împodobit doi pomii de Crăciun. Unul, pe holul Legislativului, iar celălalt - în sala destinată presei. Ambii sunt decoraţi cu sute de lumini, ghirlande şi globuri multicolore.

Pomul de Crăciun de la Parlament este natural şi decorat în culorile naţionale, cu jucării roşii, aurii şi albastre.

Şi în clădirea Executivului se simte feeria sărbătorilor de iarnă. Aici, poţi vedea la fiecare etaj câte un pom de Crăciun natural, doar că îmbodobit mai modest.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu