Cum arată viața Soldatului Musulman care a devenit vedetă pe Instagram (FOTO)

Un pasionat de fitness care se autointitulează "Soldatul Musulman" și-a construit o legiune de fani pe Instagram prin documentarea propriei vieți. 

Culturistul din Sydney care-și spune Yakiboy postează frecvent imagini cu mașini de viteză, cu antrenamentele grele pe care le face și selfie-uri nude pentru cei 63.000 de urmăritori pe care îi are pe Instagram, potrivit Daily Mail.

Imaginile recente în care apare “Soldatul Musulman” includ o mașină de lux în valoare de 180.000 de dolari, lenjerie de pat Versace și o lampă fabricată dintr-o pistă de aur Beretta care valorează mai mult de 1.800 de dolari.

Printre acestea, starul social media inundă în mod constant pagina de Instagram cu selfie-uri în care apare trăgând de fiare la sala de forță sau dezbrăcat, arătându-și tatuajele care-i acoperă tot trupul, scrie libertatea.ro

Yakiboy a atras anterior critici de la o mână de adepți de pe contul de social media, care au spus că stilul lui de viață reprezintă o contradicție a credinței musulmane. Alți internauți au sugerat că tatuajele pe care le are bărbatul sunt rele sau interzise de Allah.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu