Cum arată havuzul muzical din Parcul Valea Trandafirilor (VIDEO)

Embed:

Havuzul muzical din Parcul Valea Trandafirilor a prins viață seara trecută. Momentul în care acesta este testat de muncitorii care l-au reabilitat, a fost surprins de internauţi, care au publicat imaginile video pe o reţea de socializare.

Jeturile de apă au fost sincronizate cu muzica interpretei Whitney Houston. Se pare că acesta a fost un test înainte de lansarea oficială a acestuia, care va avea loc duminică.

PUBLIKA.MD Lucrările de renovare a havuzului au început la sfârşitul lunii martie. În acest sens, din bugetul municipal au fost alocate 3,6 milioane de lei. Renovarea havuzului este parte a Proiectului de renovare a Parcului „Valea Trandafirilor", unde deja a fost reconstruită rețeaua de iluminat public pe bază de LED. î

Proiectul mai prevede reabilitarea aleilor, construcția unui Skatepark, a terenurilor de minifotbal şi volei, dar şi a toaletelor publice. Havuzul muzical va fi inaugurat oficial, duminică, la ora 20:00. 



Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu