Cum arată cel mai recent produs al diviziei "Special Projects" de la Ferrari (FOTO)

"Special Projects" este un program de colaborare a producătorului Ferrari cu case de design ca: Fioravanti, Pininfarina și Zagato, pentru a construi mașini modificate având la bază modele de serie. Primul produs al acestui program este modelul SP1, care a fost achiziționat de un om de afaceri din Japonia, scrie autostrada.md.

Cea mai recentă creație unică Ferrari construită de divizia "Proiecte Speciale" a companiei, a fost descoperită în timpul livrării către proprietarul său. Deocamdată nu există informaţii oficiale cu privire la mașina în cauză, dar se ştie că e bazată pe modelul F12 Berlinetta și se numeşte SP America.

Aceste fotografii arată că partea din faţă a maşinii a fost puternic modificată pentru a include trei guri de aerisire pe capotă, noi blocuri optice şi o nouă formă a barei de protecţie.

Produsele diviziei Ferrari sunt disponibile în ediții limitate, chiar unice, doar pentru cei mai fideli clienți ai mărcii italiene. Din această gamă, fac parte și câteva modele de care unii dintre voi poate ați auzit sau deja le cunoașteți.

Pentru a vedea ce maşini unice a mai produs Ferrari accesaţi autostrada.md.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu