Cum arată cel mai nou SUV Porsche modificat de TechArt (FOTO)

Fratele mai mic al renumitului Porsche Cayenne, SUV-ul Macan, primește o listă de modificări din partea atelierului de tuning TechArt. Alături de noul volan sport cu trei spițe și câteva variante de design pentru jante, tunerul german oferă o gamă largă de modificări pentru al cincilea membru al gamei actuale Porsche, scrie autostrada.md.

Numit de oficiali drept "sportcar printre SUV-utile medii cu cinci uși și loc în interior pentru cinci persoane", noul Porsche Macan a ajuns recent și pe mâinile tunerilor de la atelierul TechArt. Punctul forte al programului de modificări îl reprezintă jantele de 20/21 de inci, disponibile în patru versiuni de design.

Pentru a-i spori exclusivitatea, TechArt va echipa Macan-ul și cu suspensia modificată pentru un comportament mai sportiv, deja aflată la datorie pe modelul Cayenne. Iar pentru a putea fi recunoscut și mai ușor în trafic, Porsche-ul Macan primește și câteva delicii estetice de la TechArt. Astfel, barele de protecție, pragurile laterale, difuzorul și bosajele roților sunt acum mai pronunțate și cu aere mai agresive, ceea ce sporește, pe lângă atractivitate, și coeficientul aerodinamic.

Mici modificări electronice sunt aplicate motoarelor diesel și pe benzină cu 6 cilindri, al cărui sunet a devenit acum mai pronunțat datorită apariției unui nou sistem de eșapament. Cât despre prețurile modificărilor, tunerul TechArt urmează să revină cu detalii suplimentare în august, odată cu punerea în vânzare a pachetului de tuning.

Pentru mai multe poze, accesaţi autostrada.md.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu