Cum arată cel mai norocos om din lume: A sfidat moartea de şapte ori şi a câştigat un milion de dolari la Loto (FOTO)

Frane Selak este pe bună dreptate, cel mai norocos om din lume. Totul a început în anul 1962, când trenul în care se afla a deraiat şi a plonjat într-un râu. El a supravieţuit ca prin minune, iar ce a urmat, pare scenariul unui film!

La numai un an după ce a sfidat pentru prima oară moartea, avionul cu care a zburat s-a prăbuşit, dar el a supravieţuit din nou, fiind aruncat din interior, înainte de impactul cu solul şi a aterizat într-o căpiţă cu fân. Apoi, în 1966, autobuzul cu care circula, s-a prăbuşit într-un râu. Patru oameni au murit atunci, dar nu şi Frane Selak. Şirul incendelor a continuat şi în 1970 maşina pe care o conducea a explodat, însă profesorul de muzică din Croaţia, Frane Selak, a apucat să sară din mers. La scurt timp, un alt incendiu l-a rănit, dar nu l-a ucis, potrivit spynews.ro.

În 1995, ca pieton, a fost lovit de un autobuz în Zagreb. La un an distanţă, maşina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un alt autoturism şi a plonjat 300 de metri pe fundul unei prăpăstii, unde a explodat. Croatul a rămas agăţat într-un copac şi a supravieţuit. Cireaşa de pe tort a venit în anul 2003, când a câştigat un milion de dolari la Loto.  

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu