Cum arată casa lui Elon Musk, scoasă în vânzare cu 4,5 milioane de dolari (FOTO)

Una dintre vilele lui Elon Musk din Los Angeles a fost scoasă la vânzare pe un site de imobiliare de lux din California.

Proprietatea are patru dormitoare și trei băi și a fost scoasă la vânare contra sumei de 4,5 milioane de dolari, scrie Forbes.

Este una dintre vilele mai „mici” ale miliardarului sud-african, CEO al companiilor Tesla, SpaceX și The Boring Company. Casa a fost achiziționată în 2013, în timpul căsniciei lui Musk cu actrița britanică Talulah Riley.

Proprietatea a fost cumpărată atunci pentru 3,695 de milioane de dolari. La un calcul simplu, Elon Musk cere acum cu aproape un milion de dolari în plus pentru proprietate.

Casa este situată în cartierul Brentwood din Los Angeles, în apropierea reședinței principale a lui Elon Musk din Bel Air.

Are o formă ciudată de triunghi, sau bumerang, dacă vreți, însă este compartimentată astfel încât să pară cât mai spațioasă.

Gardurile vii imense de la intrare ascund interioarele și curtea de ochii curioșilor, chiar dacă proprietatea se află în apropierea unei străzi principale

Geamurile din podea până în tavan, montate în aproape fiecare cameră, inundă locuința în lumină naturală

Bucătăria, cu insulă centrală, este modernă și se continuă cu o zonă de dining și un living imens

Dormitorul principal este inundat și el în lumină naturală și este dotat cu o cameră separată, care funcționează ca dulap

Curtea interioară urmează conturul neobișnuit al casei-bumerang, fiind divizată de ferestre imense.

Piscina cu apă sărată, care are și o hot tub, completate de verandă, formează o „zonă perfectă pentru relaxare”, se arată pe site-ul agenției imobiliare Hilton & Hyland

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu