Cum arată caruselul de la Târgul de Crăciun de pe strada 31 august din Capitală (FOTOREPORT)

Farmecul sărbătorilor de iarnă se simte din ce în ce mai mult la Târgul de Crăciun din Capitală. La fel ca și în țările europene, târgul din acest an va avea un carusel pentru cei mici.

Astfel, din data de 15 decembrie, una dintre cele mai cotate atracții de iarnă, va fi gata de a primi și a distra cei mai fericiți vizitatori, adică copiii.

PUBLIKA.MD amintește că circulaţia trasportului de pe strada 31 august din Capitală a fost sistată. Restricţiile vizează tronsonul între străzile Bănulescu-Bodoni şi Puskin.

În zonă se lucrează de zor la amenajarea Târgului de Crăciun. Locuitorii Capitalei susţin, că aşteaptă cu nerăbdare, când orăşelul de Crăciun îşi va deschide porţile.

În acest an, Târgul de Crăciun este organizat de Guvernul Republicii Moldova.

Atmosfera de poveste va fi completată de un carusel, adus din Kiev. Muncitorii susţin, că montarea lui va dura trei zile, pentru că, potrivit lor, când e vorba de siguranţă, nu ai dreptul să te grăbeşti.

Locuitorii Capitalei aşteaptă cu nerăbdare deschiderea Târgului de Crăciun. Târgul de Crăciun de pe strada 31 august va fi inaugurat pe 15 decembrie.

De asemenea, automobilele vor fi redirecţionate pe străzile Mihai Cogălniceanu şi bulevardul Ştefan cel Mare, iar transportul public - pe străzile Bucureşti şi Alexandru Mateevici.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu