Cum arată bradul de la Târgul de Crăciun de pe strada 31 august din Capitală (FOTOREPORT)

Embed:

Sărbătorile de iarnă au prins culoare și lumină pe strada 31 august din Capitală. Târgul de Crăciun se anunță a fi plin de surprize și momente frumoase, iar eroul principal va fi, bineînțeles, Pomul de Crăciun. 

În acest an, bradul de la Târg, care are o lungime de 19 metri, a fost decorat cu zeci de luminițe și globuri aurite. Astfel, feeria săbătorilor se observă instantaneu.

PUBLIKA.MD amintește că circulaţia trasportului de pe strada 31 august din Capitală a fost sistată. Restricţiile vizează tronsonul între străzile Bănulescu-Bodoni şi Puskin.

În zonă se lucrează de zor la amenajarea Târgului de Crăciun. Locuitorii Capitalei susţin, că aşteaptă cu nerăbdare, când orăşelul de Crăciun îşi va deschide porţile.

În acest an, Târgul de Crăciun este organizat de Guvernul Republicii Moldova.

Atmosfera de poveste va fi completată de un carusel, adus din Kiev. Muncitorii susţin, că montarea lui va dura trei zile, pentru că, potrivit lor, când e vorba de siguranţă, nu ai dreptul să te grăbeşti.

Locuitorii Capitalei aşteaptă cu nerăbdare deschiderea Târgului de Crăciun. Târgul de Crăciun de pe strada 31 august va fi inaugurat pe 15 decembrie.

De asemenea, automobilele vor fi redirecţionate pe străzile Mihai Cogălniceanu şi bulevardul Ştefan cel Mare, iar transportul public - pe străzile Bucureşti şi Alexandru Mateevici.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu