Cum alegi corect numele pentru bebeluşul tău

Numele pe care îl alegeți pentru copilul dvs. va fi o piesă definitorie a identității sale pentru toată viața. Ce e de dorit - să alegeți un nume la modă sau unul tradițional? Sau poate unic?

Există o mare presiune în alegerea unui nume pentru copil. Acesta va fi unul dintre primele lucruri pe care oamenii le învață despre copilul dvs. și vor face parte din el pentru tot restul vieții. Dar, deși numirea nou-născutului este un proces descurajator, poate fi și distractiv, scrie jurnalul.ro.

Unele cupluri discută și cercetează - și argumentează despre nume până când sunt nevoiți să semneze certificatul de naștere.

Unii părinți aleg un nume pentru asocierea cu ceva ce le place. Aceasta ar putea fi o floare. De asemenea, denumirea copilului după cineva pe care îl iubiți sau îl respectați a fost întotdeauna o opțiune populară. Acesta ar putea fi partenerul dvs. sau o rudă apropiată sau un prieten. 

Alegerea unui nume pentru copilul tău poate fi copleșitoare. Pe lângă opțiunile tale, s-ar putea ca prietenii și rudele să ofere propriile sugestii, indiferent că tu le-ai cerut sau nu.

Nu există o cale corectă sau greșită de a alege un nume pentru copil. Cel mai important lucru este să alege ceva ce îți place.

Până la urmă copilul tău va purta și va crește cu numele pe care tu i-l vei pune.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu