Cum a reuşit un cuplu să economisească o sumă impresionantă prin câteva metode la îndemâna oricui

Heather Cooke şi Luke Kerton, doi soţi din Marea Britanie în vârstă de 24 de ani, au reuşit să economisească 20.000 de lire sterline (circa 22.000 de euro) prin câteva metode pe cât de simple, pe atât de eficiente.

În urmă cu trei ani şi-au propus un obiectiv de a economisi 10.000 de lire anual, care să-i ajute să achiziţioneze casa la care visau, pe care au cumpărat-o anul acesta, scrie Business Magazin.

Potrivit The Sun, prima metodă pe care au găsit-o a fost de a schimbarea hipermarketului de unde îşi făceau cumpărăturile săptămânale - îl loc să meargă la Tesco au început să cumpere de la Aldi sau Lidl, reuşind să economisească 45 de lire pe săptămână. De asemenea, au decis să îşi facă mai multe concedii în Marea Britanie în loc să plece în diverse city-breakuri.

Luke, care lucrează pentru o companie de evenimente, a schimbat autoturimul Mazda pe care îl deţinea cu o un model mai ieftin de Skoda, economisind astfel 50 de dolari pe săptămână, iar Heather a pus 1.800 de lire într-un cont de economii sprijinit de guvern – Help to Buy Isa, care te ajută să triplezi suma în cazul intenţiei de a-ţi achiziţiona o locuinţă.

De asemenea, s-au mutat pentru doi ani în casa părinţilor lui, care erau plecaţi să muncească în străinătate, fapt care le-a adus 100 de lire lunar la "borcanul" cu economii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu