Cum a încercat un bărbat din România să cumpere brânză. Imaginile te vor surprinde

Aflat în târgul din comuna Dumbrăveni, un bărbat a încercat să cumpere brânză şi alte produse folosind bancnote xeroxate.

Un vrâncean în vârstă de 50 de ani este cercetat de poliţie pentru săvârşirea infracţiunilor de fals de moneda şi tentativa de uz de fals după ce a încercat în târgul de la Dumbrăveni, România să cumpere produse alimentare cu bancnote de 200 lei trase la xerox.

Dacă ar fi fost doar xerocopiate, poate că ar fi reuşit să dea lovitura, dar asupra bancnotelor în cauză el a intervenit cu carioca, astfel că hârtia de 200 de lei nu mai semăna deloc a bani, ci a operă de artă.

În momentul în care a fost luat la întrebări de jandarmi, bărbatul a aruncat pe jos cele nouă aşa zise bancnote de 200 lei. Fiind întrebat de provenienţa lor, acesta a declarat faptul că "în urmă cu o lună a făcut mai multe copii xerox după o bancnotă de 200 lei venindu-i ideea  de a veni la piaţă la Dumbrăveni pentru a face cumpărături cu acestea". 

Persoana în cauză a fost dusă la sediul S.C.C.O. Vrancea pentru continuarea verificărilor cu privire la cele constatate. B unurile descoperite asupra sa au fost ridicate  pentru continuarea verificărilor şi întocmirea actelor de sesizare.

În speţă, jandarmii au întocmit dosar cu acte de constatare pentru săvârşirea infracţiunilor de fals de moneda şi tentativa de uz de fals.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu