Cum a fost privit vicepreşedintele SUA de liderii lumii la forumul comemorării Holocaustului de la Ierusalim

Mike Pence, vicepreşedintele Statelor Unite, a trecut printr-o situaţie jenantă, vineri, în cadrul forumului pentru comemorarea Holocaustului de la Ierusalim. Prinţul Charles al Marii Britanii şi preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, au refuzat să dea mâna cu Pence. 

La intrara sa în sală, Prinţul Charles s-a oprit să-i salute pe rând pe cei prezenţi în rândul său, dar când a venit rândul lui Mike Pence, acesta l-a privit timp de o secundă, cu vizibil dispreţ, după care a trecut mai departe pentru a îl saluta pe prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu. În acest timp, Mike Pence priveşte în urmă după Charles în timp ce acesta îi întoarce spatele, scrie digi24.ro.

Ulterior, şi preşedintele Rusiei, Vladimir Putin are o reacţie similară. El trece în viteză pe lângă vicepreşedintele american, ignorându-l complet, în timp ce Pence îl priveşte pe Putin cum se îndepărtează pentru a da mâna cu preşedintele Macron. Putin, îl salută imediat şi pe Prinţul Charles, ignorându-l în continuare pe Pence. 

loading...

Lasă un comentariu